30.12.2020

Νεο Live Album “Live Concert” Mega

facebook share button twitter share button
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάνει την απόλυτη live έκπληξη και παρουσιάζει ένα μοναδικό "Live Concert", όπως αυτό ηχογραφήθηκε στην εκπομπή – αφιέρωμα "Σπίτι Με Τον Κωνσταντίνο Αργυρό”  που προβλήθηκε από το Mega και καθήλωσε το κοινό.

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του και ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής παρουσιάζει ένα πρωτότυπο και άρτια δομημένο μουσικό πρόγραμμα, που αποτελείται από 19 tracks. Το "Live Concert” , που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, περιλαμβάνει μοναδικές live ερμηνείες του Κωνσταντίνου Αργυρού σε mega hits από την προσωπική του δισκογραφία, όπως η πρόσφατη επιτυχία "Αθήνα Μου" και τραγούδια από το πολυπλατινένιο album "Το Κάτι Παραπάνω”,  καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια, όπως τα “Θες", “Ρόζα", “Θάλασσες" και "Κάποιες Φορές”

Από το tracklist δεν λείπουν οι μουσικές συναντήσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού με την  Νατάσσα Θεοδωρίδου στα τραγούδια "Δίδυμα Φεγγάρια” &  "Λάθος Μου” καθώς και τα ντούετα με τον Μπάμπη Στόκα "Κι Έμεινα Εδώ", "Ένας Κόμπος Η Χαρά Μου”. Στο live album ο Κωνσταντίνος Αργυρός συναντά και την Ελένη Φουρέιρα σε ένα “μουσικο διάλογο” με τα τραγούδια "Χίλιες Σιωπές", "Ο Ωραίος Κι Η Ωραία", "Να Το Πάρεις Το Κορίτσι", "Ανήκω Σε Μένα", "Πες Το Ξανά”.

Ανακαλύψτε το σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες καθώς και στο e-shop της Panik Records https://www.panikrecords.gr/eshop/product/konstantinos-argyros/?lang=el