28.06.2017

«Ανδρας Καλλιτεχνης της Χρονιας» ο Κωνσταντινος ΑΡΓΥΡΟΣ στα MAD Video Music Awards 2017

facebook share button twitter share button
To βραβείο Best Male Adult / Άνδρας Καλλιτέχνης της Χρονιάς, απέσπασε ο Κωνσταντίνος ΑΡΓΥΡΟΣ  στα Mad Video Music Awards που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) ! Το βραβείο παρέδωσε στον Κωνσταντίνο ΑΡΓΥΡΟ  ο παραολυμπιονίκης κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης ο οποίος ανακοίνωσε το βραβείο λέγοντας χαρακτηριστικά " Για να δω τι ώρα είναι ... έχει πάει ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ". 

Ο Κωνσταντίνος ΑΡΓΥΡΟΣ ευχαρίστησε τον κόσμο λέγοντας "Σας ευχαριστώ πάρα πολύ , είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι απόψε εδώ και παίρνω αυτό το τόσο σημαντικό βραβείο, αλλά ακόμη πιο μεγάλη μου χαρά είναι που μου το δίνει ο Αντώνης Τσαπατάκης και θέλω να δώσετε ένα πολύ θερμό χειροκρότημα στον Αντώνη τον φίλο μου που τα έχει καταφέρει! Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους,  μου δίνετε δύναμη για να συνεχίσω να δουλεύω με όλη μου την καλή διάθεση και αγάπη!”
 
Αμέσως μετά ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην σκηνή των MAD VMA 2017 παρουσίασε το νέο τραγούδι “ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ” με συνοδεία 12μελούς μπάντας και 24μελους μπαλέτου!

Styling: Έλενα Βαζούρα, Ρούχα : ΜiRo, Grooming: Valentino Nicolaou, Honor Jewelry